.
.
Freshness
 
Crunchiness
 
Delicateness
 
Flavor
 
Fragility
 
Fragrance
 
Perishability
 
Sensitivity
 
Softness
 
Taste
 
Tenderness
 
Touchiness
 
Weight
 
.
spacer
.
. IFCO Applicator
.
. WebClearing
.
. eSTECO
.
. Tracking & Tracing
.
spacer
. Webclearing
.
. . Webclearing
. . .
. .

Na novo razviti programske rešitve kavcijski obračun RPC-jev je podprt s programom, ki ga uspešno uporabljajo naše starnke in njihovi dobavitelji.

IFCO SYSTEM ima v ponudbi alternativo za normalneno kavcijo že od leta 1998, in veliko strank jo je uspešno uporabilo. Zdaj ponujajo naši partnerji novo, moderno rešitev na osnovi interneta, zaradi česar je obdelava kavcije veliko lažja.

Ta proces popolnoma avtomatiziran s strani stranke, in obračun v papirni obliki ni več potreben. Celovit sistem je zelo enostaven za uporabnike in zelo priročen.

je

Vsi inputi in outputi so nenehno vidni in se samodejno uskladijo s sistemom. Zato se zamudno ročno usklajevanje pošiljk podatkov ne izvajajo več.

Če neskladnosti nastanejo pri usklajevanju, so vključene stranke avtomatsko obveščene prek alarmnega sistem prek SMS ali e-maila in prosi se jih, da se razlike pojasnijo.

Za stranke je pregled omejen na nekaj postopkov, v katerih se učinkovito pojavijo razlike. Te razlike se potem odpravijo neposredno na platformi na internetu.

To optimalni komunikacijski sistem omogoča našim strankam, da izkoristijo čas in stroškovne prednosti in se osredotočijo v celoti na svoje ključne kompetence.

Poleg tega lahko stranke izvajajo vrednotenje, ki jih lahko zlahka pretvorijo v zunanje datoteke, na primer v Excel.

Vsi Web-Clearing uporaba udeleženci lahko spremljajo vse svoje dejavnosti v centrali na internetu 24 ur na dan, 7 dni v tednu s klikom na miško, in dostop ter uporabo svojih informacij kadarkoli in kjerkoli.

Kliknite tukaj za dostop IFCO SYSTEM Web-Clearing >

.
spacer
spacer
. MYIFCO
.
.
. . .
.
. . .
.
. Info> .
. Izgubljeno Geslo> .
.
.
spacer
spacer
.