.
.
Freshness
 
Crunchiness
 
Delicateness
 
Flavor
 
Fragility
 
Fragrance
 
Perishability
 
Sensitivity
 
Softness
 
Taste
 
Tenderness
 
Touchiness
 
Weight
 
.
spacer
.
.
.
spacer
. Politika zasebnosti
.
. . Privacy policy Nazaj na IFCO SYSTEMS Slovenija>
. . .
. .

Varovanje podatkov

SYSTEMS IFCO GmbH, Zugspitzstr. 7, 82049 Pullach ("IFCO SISTEMI"), se zaveda velikega pomena varstva podatkov. To je naš cilj, da upravljajo s svojimi podatki na odgovoren način. Naslednje informacije so namenjene vam v pregled, kako bomo uporabili vaše osebne podatke ("data").

Podatku stranke

Da bi lahko obdelali naročila, IFCO SISTEMI potrebujemo vaše ime, število stranke in vašo davčno številko, naslov družbe, za katero delate naročilo in ime kontaktne osebe, kot tudi telefon in faks številko. V zvezi s tem si pridržujemo pravico do računalniškega snemanja? IP naslov v log datoteko.

Zaupnost vaših podatkov

Vedno bomo obravnavali podatki, ki smo jih zbrali, zaupno in jih uporabili samo za naslednje namene:

a) Podatke v zvezi z izdelki, ki jih je mogoče kupiti od IFCO SISTEMOV ali izdelkov iz drugih partnerjev.

b) Komunikacija s kupci, katerih cilj je izboljšanje naših spletnih storitev.

c) Obdelava naročil

IFCO SISTEMI bo naredil prenos zbranih podatkov tretjim osebam izključno za namene izpolnjevanja pogodbe? na primer prenos v zunanji klicni center za izpolnjevanje naših obveznosti in storitev za stranke.

IFCO SYSTEMS ne bo dal vaše podatke na voljo tretjim osebam na podlagi plačane ali neplačane osnove, razen če so IFCO SISTEMI zakonsko obvezani, da to storijo ali pa so dali svoje soglasje. Poleg tega bodo IFCO sistemi predali baze podatkov o strankah za analizo in izboljšavo tretjim osebam. Poleg tega je možno, da anonimno statistiko kupcev, prihodkov od prodaje, vedenje odjemalcev in s sklicevanjem nanj ponudi zaupanja vredni tretji osebi - še zlasti, oglaševanje partnerji IFCO SISTEMOV. Ti podatki se bodo zbirali na tak način, da posamezniki in podjetja niso več prepoznavnI.

Če imate vprašanja ali pripombe glede varstva podatkov, nam pišite na info@ifcosystems.de . Nadaljnji razvoj v zvezi z internetom bo vedno vplival na naše podatke strategije varstva. Spremembe bodo objavljene na tej strani pravočasno.

Cookies

Piškotki so majhne datoteke, ki jih je mogoče shraniti na računalnik, ko obiščejo različne spletne strani.
IFCO SYSTEMS ne uporablja niti stalne piškotke niti tako imenovane piškotke za sejo kateri se uporabljajo za identifikacijo.

Zaščiteno za otroke

Osebe, mlajše od 18 let ne smejo posredovati osebne podatke brez dovoljenja njihovih staršev ali zakonitih skrbnikov.

Povezave na spletne strani drugih ponudnikov

Povezave na spletni strani IFCO SISTEMOV do drugih spletnih straneh. IFCO SISTEMI ne prevzemajo nikakršne odgovornosti niti odgovornosti za vsebino zunanjih spletnih strani, povezanih s spletno stranjo IFCO SISTEMI. IFCO SISTEMI, ne vplivajo na druge ponudnike internetnih strani v skladu z informacijami o zaščiti podatkov.

Vprašanja in komentarji

Če imate vprašanja ali pripombe glede varstva podatkov, ki jih ima IFCO SISTEM, nam pišite na info@ifcosystems.de . Nadaljnji razvoj interneta bo vedno vplivalo na naše podatke strategije varstva. Spremembe bodo objavljene na tej strani v pravočasno.

Odgovorni za vsebino

IFCO SYSTEMS GmbH
Zugspitzstr. 7
D-82049 Pullach
Nemčija

Za tehnična vprašanja prosim kontaktirajte webmaster@ifcosystems.de

Pullach, 10.01.06

.
spacer
spacer
. MYIFCO
.
.
. . .
.
. . .
.
. Info> .
. Izgubljeno Geslo> .
.
.
spacer
spacer
.